https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/c6/c6d89df0-739a-4bcf-b007-ba9f01dcd6d0/anniek-bullen-trixxo-theater-hasselt-20220705-news-1440x450.jpg

Ontdek de gezichten achter de schermen van onze theaters - Deel 3

Gepubliceerd op ma 18.07.2022

“Geen twee dagen zijn hetzelfde”

Anniek Bullen is account manager voor Trixxo Theater Hasselt. “Ik heb hier stage gelopen en ben daarna niet meer weggegaan”, glimlacht ze. “Dat was in 2003. Ik kreeg meteen de verantwoordelijkheid over het theater en dat is al die jaren zo gebleven. Als account sta ik in voor het contact tussen het theater en de organisator. Ik zorg ervoor dat alles naar wens verloopt. Op de dag van een voorstelling ben ik ook het aanspreekpunt voor onze eigen medewerkers en uiteraard ook voor de organisator en productiemanager. Mijn favoriete aspecten aan deze job? De afwisseling en de vrijheid, de creativiteit en vindingrijkheid die soms nodig is om een probleem op te lossen. Geen twee dagen zijn hetzelfde.”

Heeft Anniek nog tijd om zelf de voorstellingen bij te wonen? “Dat gebeurt zeer zelden”, lacht ze. “Maar ik hou er wel van om na het einde van een voorstelling helemaal bovenaan in het theater de laatste minuten mee te pikken. Zien dat een show kan doorgaan en dat de artiesten en het publiek tevreden zijn, dat geeft enorm veel voldoening. Onze bezoekers een fijne ervaring bezorgen, dat is telkens weer ons ultieme doel”, besluit Anniek.

Wil je zelf ook graag aan het werk in onze theaters en concertzalen? Op de website van be•at vind je alle vacatures.


"Elke dag ligt Murphy op de loer"

Stagemanager Rui Pinto is al zes jaar aan Capitole Gent verbonden. Daarvoor was hij vooral op de baan met grote rock 'n' roll tours. Hij is de technische contactpersoon voor de vele theaterproducties in Capitole Gent.

“Ik ben de doelman van Stadsschouwburg Antwerpen”

Jan Fransen is sinds midden augustus van vorig jaar ‘front of house’ in Stadsschouwburg Antwerpen. Hij is de publieksverantwoordelijke in het theater.