In het popnieuws Rampage, Metejoor, Compact Disk Dummies en Q-Pop.

In het popnieuws Rampage, Metejoor, Compact Disk Dummies en Q-Pop

05.10.2024

Een Europese primeur voor Rampage! De grootste drum & bass en dubstep party van de lage landen heeft zijn eerste headline aangekondigd. MELLODEATH, het muzikale nageslacht van de Amerikaanse dj’s en producers Marshmello en SVDDEN DEATH komt op 22 februari 2025 de line-up vervoegen in het Sportpaleis. Tickets vanaf 22 oktober om 14 uur.

----

Een jaar en half na haar kankerdiagnose staat Isabelle Beernaert eindelijk terug op de planken met haar nieuwste productie. 'La Dame En Noir' is als een herbronning op haar artistieke pad als theaterproducente en choreografe. Het voelt aan als een wedergeboorte die voortvloeide uit de enerverende ontdekkingen van de afgelopen twee jaar. De dansvoorstelling 'La Dame En Noir' speelt op 3 november 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen en op 2 februari 2025 in Capitole Gent.

----

Metejoor duikt op in de telenovelle Milo! Daar gaf VTM alvast een voorproefje van op Instagram. Metejoor zal in de huid kruipen van… zichzelf. Hij geeft zangles aan Milo (Camille) en helpt haar muzikale blokkades te overwinnen. De fans reageren alvast enthousiast op het nieuws. Metejoor staat op 31 oktober 2025 en 1 november 2025 in het Sportpaleis. Tickets nog beschikbaar!

----

Compact Disk Dummies en blackwave zijn in volle voorbereiding voor hun battle tijdens de Red Bull Soundclash op 7 november 2024. Twee podia, twee artiesten, en het publiek bepaalt wie wint! Verwacht je aan special guests, unieke mashups, en zotte covers. Alvorens het zover is, trakteren ze ons op een heerlijke collab. Vanaf vandaag te beluisteren: ‘Fire!’

----

Het mysterie bij The Masked Singer wordt alsmaar groter. Want vorige week maakte een nieuw personage haar intrede in het programma. Poppemie gaat al zingend en dansend door het leven en vindt zichzelf de beste popster ter wereld. Kom de Masked Singers live aan het werk zien tijdens The Masked Singer In Concert, 16 november 2024 in het Sportpaleis.

----

Schoon volk en Spaanse hits op Q-Pop in het Sportpaleis! Qpop komt er weer aan, en ook dit jaar belooft het weer een waar spektakel te worden. Want niemand dan Spaanse hitsensatie Alvaro Soler komt het podium van het Sportpaleis in vuur en vlam zetten.

----

Het is alweer bijna een week geleden dat Melanie Martinez op het podium van Vorst Nationaal stond. Wil je het concert nog eens herbeleven? Bekijk dan hier de foto’s op Facebook.

----

Jasper Steverlinck brengt zijn nieuwe single ‘Don’t Come Crying To Me Now’ uit. Het nummer maakt deel uit van het album ‘The Healing’ dat hij ook zeven keer in een uitverkocht Capitole Gent komt voorstellen.

^AC

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief