Lara Fabian en Slimane schitteren binnenkort ook in Vorst Nationaal.

Lara Fabian en Slimane schitteren op de Olympische Spelen van Parijs

27.07.2024

Vrijdag 26 juli 2024 gingen de Olympische Spelen in Parijs van start met een spectaculaire openingsceremonie. Naast de parade van atleten uit de hele wereld, werd het publiek ook getrakteerd op een indrukwekkend muzikaal programma. Grote internationale sterren zoals Lady Gaga en Céline Dion maakten hun opwachting. Voor Céline Dion was het trouwens een bijzonder moment, aangezien ze haar langverwachte terugkeer naar het podium vierde.

Een van de hoogtepunten van de avond was het optreden van de Belgische zangeres Lara Fabian en de Franse zanger Slimane. Samen brachten ze een ontroerende vertolking van het klassieke Franse chanson 'Je Suis Malade', een nummer dat oorspronkelijk bekend werd door Serge Lama en later door Fabian zelf beroemd werd gemaakt.

Lara Fabian, bekend om haar krachtige stem en emotionele uitvoeringen, keert op 4 december 2025 terug naar België voor een concert in Vorst Nationaal. Haar optreden tijdens de Olympische Spelen was een voorproefje van de magie die fans kunnen verwachten tijdens haar aankomende tour.

Slimane, die naam maakte met zijn overwinning in de Franse versie van 'The Voice' en sindsdien een succesvolle carrière heeft opgebouwd, zal al eerder te zien zijn in Vorst Nationaal. Hij geeft op 5 oktober 2024 een concert waar fans kunnen genieten van zijn unieke stem en charismatische podiumpresentatie.

De openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs werd niet alleen gekenmerkt door deze muzikale optredens, maar ook door een indrukwekkende show van licht en dans, geregisseerd door de wereldberoemde choreograaf Benjamin Millepied. De combinatie van sport en cultuur zette de toon voor wat beloofd een memorabele Olympiade te worden.

De Spelen van Parijs 2024 markeren ook de honderdjarige herdenking van de laatste keer dat de Franse hoofdstad de Olympische Spelen organiseerde, in 1924. Dit jubileum werd gevierd met historische verwijzingen en een feestelijke sfeer die de hele stad in zijn greep hield.

Met een mix van traditie en innovatie heeft Parijs laten zien dat het klaar is om de wereld te verwelkomen voor een ongeëvenaarde sportieve ervaring. De openingsceremonie was slechts het begin van wat een onvergetelijke Olympische zomer belooft te worden.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief