Sadeck Berrabah zorgt voor visueel slotspektakel op EK voetbal 2024.

Sadeck Berrabah zorgt voor visueel slotspektakel op EK voetbal

15.07.2024

Sadeck Berrabah, de internationaal befaamde choreograaf achter het dansspektakel 'Murmuration', trad gisterenavond op spectaculaire wijze op tijdens de slotceremonie van het EK voetbal 2024. Zondag 14 juli betoverden meer dan 100 dansers een wereldwijd publiek met een magische show.

'Murmuration', bekend om de hypnotische dansen en perfect gesynchroniseerde armpassages, leverde een adembenemende show die het thema van eenheid en diversiteit in Europa weerspiegelde. Het hoogtepunt van de avond was zonder twijfel de synchroniciteit en de creativiteit van de 100 dansers, die gezamenlijk een visueel spektakel vormden dat nog lang in de herinnering van de toeschouwers zal blijven.

Overal ter wereld, op televisie, wordt Berrabah gevraagd om evenementen op te luisteren. 'Tu si que vales' in Italië, 'The Moment' in de Filippijnen, 'World of Dance' in de Verenigde Staten zijn maar enkele voorbeelden. Maar ook Grammy Awards, de Victoires de la Musique en het UEFA Europees Kampioenschap 2024, tot beroemdheden zoals Shakira, J Balvin, The Black Eyed Peas en Jennifer Lopez doen een beroep op zijn creatieve genialiteit.

Wist je trouwens dat hij aanstaande maandag, 22 juli, ook deelneemt aan de Olympische fakkelestafette voor de Olympische Spelen in Parijs.

Dit najaar is Sadeck Berrabah met zijn creatie 'Murmuration' ondermeer te zien in Gent, Antwerpen en Hasselt.

01.10.2024 • Capitole Gent
02.10.2024 • Stadsschouwburg Antwerpen
05.10.2024 • Trixxo Theater Hasselt

Bekijk hier de slotceremonie van het EK Voetbal 2024 in Berlijn, met het optreden van Sadeck Berrabah.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief