European Open vindt plaats van 13 tot en met 20 oktober 2024 in de Lotto Arena in Antwerpen.

Wereldklasse komt samen tijdens European Open in de Lotto Arena

26.09.2024

European Open maakte onlangs op een persconferentie de deelnemerslijst van het tornooi in de Lotto Arena bekend. Zoals elk jaar belooft het ook dit jaar een spektakel te worden. Want met maar liefst vijf spelers uit de top 3O ziet de deelnemerslijst er indrukwekkend uit. Topnamen als Stéfanos Tsitsipás en ex-winnaar Félix Auger-Alissime vervoegen alvast de affiche.

Ook dit jaar zal een Belgisch feestje niet ontbreken. Met Zizou Bergs verwelkomt het Sportpaleis namelijk de beste Belg van het moment. Hij kende dit jaar zijn doorbraak en kan als geen ander het publiek opzwepen. Daarnaast worden geheel uitzonderlijk twee wildcards toegekend aan de veelbelovende Belgische tennisspelers: Raphaël Collignon en Alexander Blockx.

Tennis voor iedereen

European Open speelt al sinds het begin een voortrekkersrol in het toegankelijk maken van tennis voor het brede publiek. Daarom zal je op 13 oktober 2024 de kans krijgen om te trainen met Dick Norman, Julien Cassaigne en Steve Darcis tijdens de Ethias NextGen Day. Nadien kunnen jong en oud persoonlijk advies vragen aan onze tennisexperts. Ook Koen Bergs, vader van Zizou, zal zijn ervaringen hier delen.

Tot slot vindt op 14 oktober 2024 de jaarlijkse Schoolday plaats. Scholen krijgen er de kans om gratis wedstrijden bij te wonen. Om de ervaring compleet te maken kunnen ze in het tennisdorp aan Spoor Oost kennismaken met de schoonheid van de sport.

European Open vindt plaats van 13 tot en met 20 oktober 2024 in de Lotto Arena. De volledige spelerslijst vind je op de website van het tennistornooi.

AC

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief