Slimane, Patrick Fiori en Lara Fabian in tiende editie 'The Voice Kids'.

Slimane, Patrick Fiori en Lara Fabian in tiende editie 'The Voice Kids'

30.07.2024

Wat hebben Slimane, Lara Fabian en Patrick Fiori met elkaar gemeen behalve dat elk van hen voor een concert naar Vorst Nationaal komt? Deze drie topartiesten zullen als coach te zien zijn tijdens het tiende (!) seizoen van 'The Voice Kids' op TF1.

Slimane en Patrick Fiori zijn al een tijd vertrouwde gezichten voor de kijkers van 'The Voice Kids'. Lara Fabian was in 2020 jurylid bij 'The Voice, la plus belle voix'. Claudio Capéo maakt dit seizoen zijn debuut als coach. Hoewel hij voor het eerst in de rol van coach kruipt, is hij geen onbekende voor het programma. Hij werd namelijk bekend dankzij zijn deelname aan seizoen 5 van 'The Voice'.

Het nieuwe seizoen van 'The Voice Kids' start op 17 augustus en belooft opnieuw een rollercoaster van emoties en talentvolle optredens te worden. De combinatie van ervaren en nieuwe coaches maakt dit jubileumseizoen een must-see voor elke muziekliefhebber.

Een bijzonder leuk detail voor de Belgische fans is dus dat drie van de vier coaches dit jaar nog een concert geven in Vorst Nationaal.

Patrick Bruel • 10.10.2024
Slimane • 05.10.2024
Lara Fabian• 04.12.2025

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief