Froukje brengt haar eerste livealbum uit in november, maar eerst speelt ze een concert in de Lotto Arena.

Niels Destadsbader, Froukje en Xander De Rycke in het popnieuws

11.10.2024

Froukjes allereerste livealbum komt eraan. En we mogen trots zijn, want het is opgenomen in België. 🤩 "Deze clubtour was een hele bijzondere voor mij, en ik ben blij en trots dat we hem op deze manier kunnen vereeuwigen. We hebben de ‘Noodzakelijk Verdriet’ show in de AB in Brussel opgenomen en de gehele show is binnenkort online, op vinyl en op CD te beluisteren. Bij zowel het vinyl als de CD krijg je er een boekje bij gevuld met beelden van de hele tour", aldus Froukje op Instagram. Froukje speelt een concert op 30 oktober 2024 in de Lotto Arena.

--

Feest! The best of both worlds verenigen zich in het Sportpaleis, want Niels Destadsbader komt op 7 november 2024 de Belgian Cats aanmoedigen tijdens hun kwalificatiematch tegen Litouwen!

--

Breaking! Extra show voor Xander De Rycke! Maak je klaar voor een verse portie gevatte kritiek en hilarische observaties over het voorbije film- en televisiejaar in Vlaanderen. Nu ook op 30 december 2024 in de Lotto Arena!

--

Het was gisteren World Mental Health Day! Wist je dat live muziek ervoor zorgt dat er een stof vrijkomt die stress en angst doet verminderen? Nu het wetenschappelijk bewezen is dat concerten goed voor je zijn, we hebben nog veel op de planning staan de komende maanden! 😉

--

De opnames van de nieuwste K3 film zitten erop! Althans de opnames in het zonnige Malta. Vijf weken lang zaten de dames in het buitenland om hun nieuwste film in te blikken. Nu zullen de opnames in België verdergezet worden. Vanaf 1 maart kan je in de Trixxo Arena, of vanaf 14 juni in de Lotto Arena de nieuwe K3 show live meemaken.

--

Op 16 november komt het grootste mysterie van de lage landen live naar het Sportpaleis met The Masked Singer In Concert. En leuk nieuws! Want er zijn nieuwe special guests aangekondigd! De Mike, Feniks, Medusa, Poppemie, Zeeduivel, Zebra, en Tik & Tok zijn van de partij. Eerder werd al aangekondigd dat de ex-winnaars Tovenaar, Koningin, en Miss Poes het beste van zichzelf komen geven.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief